Blogg

Varför är jag som jag är…..

Posted by:

Idag var det meningen att kontor och garage skulle städas men det blev att rensa turnébussen istället. Märkligt att det alltid blir annorlunda dagarna än man tänkt, nu är jag inte någon särskilt strukturerad person när jag är hemma så det förklarar en del.

När jag är ute på gig då är det en helt annan sak då ska allt vara på sin rätta plats och jag är alltid i god tid på spelplatsen, faktiskt händer det att jag får vänta på arrangören. Så det fick bli bussen som rensades, trots allt så ska 14 kvm scen, ljudanläggning och rekvisitan få plats så ut med två stolar och annat skräp som inte behövs och bara är i vägen.

Då jag alltid vill ha kontroll så måste jag givetvis göra allt själv, så därför riggar jag allt själv och tar ogärna hjälp av någon eftersom i mitt fokuserade psyke blir det bara galet och tar mer tid om någon annan pillrar runt.
Allt detta är givetvis fullständigt nonsens vilket jag vet både före och efter föreställningarna så snälla förlåt mig om jag verkar lite butter före och efter föreställningen det är inget personligt mot någon utan är en del av min uppladdning och nedvarvning.

0

Kommentera

sjutton − tio =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.