Blogg

Vara i tid

Posted by:

Jag kallades tidspessimist av min son för några dagar sen eftersom han tyckte jag har för stora tidsmarginaler. Han har nog rätt, jag sitter hellre och väntar på plats än stressar utan marginal för att komma i sista minuten. Jag är också medveten om att jag kanske överdriver lite när dit vi ska tar 20 minuter och jag startar 1,5 till 2 timmar i förväg men å ena sidan så kommer jag bara sent så där med tio års mellanrum och jag har oftast ett mycket gott skäl för detta (någon annans fel).
Extremt laglydig när det gäller hastigheten på vägarna, hinner se vad som finns efter vägen och kan stanna för lite filosofiska betraktelser även när jag är på väg till något gig. Så för mig är tidspessimisten något extremt positivt som fler skulle testa att vara.

När då arrangörer hör av sig i början av april om Tomte på skyltsöndag, ja då känner jag mig tillfreds, även om dessa uppdrag inte kräver timmar av övning och planering. Att skriva offerter för uppdrag som ska ske om tre till nio månader fram känns också bra för planeringen för eventuella nyinvesteringar.

Nej nu slutar jag skriva innan det blir för mycket, tror jag tar en kort filosofisk hjärnbreak.

0

Kommentera

1 × 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.