Blogg

Trolleri sommaren 2015

Posted by:

Sommaren verkar bli ganska lik tidigare somrar lite enformiga och med det menar jag följande:
Underbar publik, mycket skratt, återkommande arrangörer, svett, viktminskning, ballonger, chock, skratt, förundran, gamla människor, unga människor, tunga lyft, bilresor, trötthet, upp piggande m.m. vänta nu det blir inte så enformigt iallafall.

Det känns alltid bra att man får bidra till att sprida glädje och ärligt talat lite egoistisk känner jag mig. Varför? Jo det gör så gott i min själ vilket gör att jag må så bra.
Idag satt jag med Barnensdags föreningen i Boden och planerade barnensdag i Boden nu på lördag och tro mig jag kommer vara dyngtrött på lördag kväll.

Vi levererar scen, Doris  The Dragon, Pelle Kanin och John Trix och vi startar kl 08.00 med att sätta upp scen och ljud, räknar med att ha packat ihop allt i turné bussen senast kl 18.00 så sommarens svett börjar redan i maj på nordliga breddgrader.

Ha nu en riktigt trevlig kväll alla själar på nätet.

0

Kommentera

ett × fem =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.