Blogg

Sommarens Event 2017

Posted by:

Tack för i sommar.
Då börjar hösten närma sig och jag tittar bak på sommaren 2017. Det mesta har varit fantastiska upplevelser och trevliga möten. Sommaren har enligt många varit kall och regnig vilket säkert stämmer. Konstaterar att endast ett uppträdande i sommar fick lite regnstänk som knappt fuktade gräset. Är det så att vädergudarna uppskattar trolleri eller så har jag haft en otrolig tur vad vet jag?
Publiken är fantastisk och det känns som att vi gör dessa framträdanden tillsammans. Känns som att vi skapar underhållningen tillsammans med publiken.

Baksidan på Myntet.
Enda smolket i bägaren är att jag funderar varför en del verkar ta semester från sina barn även om dom faktiskt är med? Varför säger jag detta, jo för varje sommar ser jag barn som är väldigt aktiva i sitt sökande för uppmärksamhet som tar sig olika uttryck.
Ex Stör föreställning genom att tex spexa framför publiken. Inte lyssnar när man ber dom lugna ner sig. Har extremt mycket intolerans och respektlöshet mot andra barn.
Jag har sett dessa barn under flera år när jag är ute, deras föräldrar verkar aldrig vara med sina barn när det görs aktiviteter, utan dom lämnas alltid vind för våg.
Min kritik är inte mot barnen dom gör sitt bästa utifrån givna förutsättningar.

Frågeställning.
Min undran är bara följande, man jobbar hårt under hela året träffar sina barn någon timme på morgonen , kanske någon timme på kvällen. Varför vill man då inte vara med barnen veckor då man faktiskt har tid?

Min Slutsats.
För mig är det att ladda batterierna när jag får och kan umgås med min familj inklusive barnen. Jag kommer ha dåligt samvete tills jag dör för att jag inte spenderade mer tid med mina barn.

0

Kommentera

10 − 8 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.