Blogg

Sommar sommar

Posted by:

Efter att Doris The Dragon besökt Överkalix marknad och Pelle Kanin densamma och det faktum att mitt midjemått faktiskt minskat så har denna stekande helvetes hetta fört med sig något positivt.

Man borde inte klaga på värmen men när man står i turnébussen och ska ta av sig scenkläderna och märker att det hade underlättat om man var världsmästare i yoga för att få lös dessa från min lätt överviktiga kropp. Att man direkt efter detta moment ska svida om för att ta ut Doris the Dragon på en två timmar promenad så börjar man tvivla över sin egen intelligens. Tänk att något som kändes så rätt när man skrev avtalet kan kännas lite för mycket när man ska uppfylla sina åtaganden. Märkligt att man varje vinter överskattar sin förmåga att uthärda värme i latex på sommaren.

Nu låter jag lite gnällig vilket ni inte ska ta för allvarligt på, jag gör alltid det jag lovat med ett leende och dör hellre på kuppen än att göra ett dåligt jobb. Efter en sådant här äventyr så känner man sig trots allt ganska nöjd över vad man faktiskt kan prestera över sin egen förväntade förmåga. Så alla ni som sliter i värmen le och drick massor med vatten och under vinter titta tillbaka på sommaren som tiden ni faktiskt utifrån era förutsättningar utförde storverk.

0

Kommentera

sexton + sjutton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.