Blogg

Rörande och känslosamt

Posted by:

Ett antal gånger per år så får vi förfrågan om att ställa upp på diverse välgörenhets arrangemang och det ena mer behjärtansvärt än det andra. Från början kände man sig som en otrevlig dryg person när man av olika anledningar inte kunde ställa upp gratis på just deras arrangemang.
Har dock kommit till den insikten att hur gärna vi än vill så kan vi inte alltid ställa upp, utan vi är tvungen att göra ett urval bland förfrågningarna. Vi säger inte nej för att vi inte vill utan för att ibland finns inte tiden, pengarna eller avståndet blir för stort.

Sen sticker vi inte under stolen att det finns ett antal föreningar som man av privata skäl vurmar lite extra för och därför försöker ställa upp när vi kan. Men det vi kan lova alla föreningar i vårat avlånga land är att ni alltid får det bästa vi kan erbjuda just då.

För några dagar sen fick vi en förfrågan som gick rätt in i vårat hjärta som vi inte kände att vi kunde tacka nej, även om det blir några timmar i turnébussen. Inget är helt klart för allt beror på om barnet kan efter en sista kontroll kasta sina cellgifter och fira sin seger över sin cancer, vi håller tummarna.

Så kom gärna med förfrågningar så får vi se om det finns möjlighet för oss att bidra med lite chock, skratt & förundran på erat arrangemang.

0

Kommentera

ett × 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.