Blogg

Olika är egentligen lika

Posted by:

Ja jag försöker komma ihåg att skriva på bloggen och alla som jobbar med marknadsföring tycker det är bra att hålla igång tangentbordet för att dra trafik till sidan.

Det saknas inte saker att skriva om när man jobbar som underhållare. Roligaste publiken, knäppaste medhjälparen, nyfikna vuxna, nyfikna barn, arrangörer som inte kan hålla fingrarna i styr och varje gång man tror man sett allt så händer det något nytt.
Detta visar bara att vi som människor måste förstå att världen förändras hela tiden och vi med den. Frågan är bara vad jag vill att mitt bidrag till den förändringen ska vara?
Kan göra det lätt för mig genom att se olikheter och reagera med avståndstagande för att jag trivs bäst med att allt ska vara som jag vill i alla lägen, eller så kan jag ta den lite besvärligare vägen som innebär att jag tar mig tid och tittar över krönet på livets väg och försöker se bortom horisonten, samt inser att jorden delas av många och ingen är den andra lik. Någonstans vet jag att det är mer som förenar oss människor än vad som gör oss olika. Vi föds, vi kan älska, vi kan leva, vi kan bry oss, vi kan förlåta, vi kan dela.

Låt inte hat från någon sida vinna för det startar en brand i människors hjärtan som är svårsläkt och i förlängningen skapar/skapat världshistorien värsta brott mot mänskligheten och den här planeten vi delar.

Varför skriver jag detta jo för mitt lilla bidrag är att jag ibland har en publik som kommer från alla jordens världsdelar och dom finner chock, skratt och förundran från en “något överviktig” trollis från Boden, det visar att vi tillsammans är så mycket mer än våra olikheter.

Tusan jag glömde marknadsföra mig så titta på bilden och boka nu:-).

Annonsextra-1

0

Kommentera

elva + 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.