Blogg

Nu rullar det på.

Posted by:

Nu rullar det på, dom sista veckorna har vi jobbat med föreställningen Trollarna för att bli klar för premiär. Har kört mitt eget i många år nu och upplevelsen att samarbeta med andra för att skapa en föreställning är både berikande och lärorikt. Idag tog vi kort och då detta är ett projekt som sker helt utan hängslen eller livrem med små resurser så fixar vi även detta själva. Vi är en grupp på tre personer med helt olika bakgrunder, erfarenheter och ålder.
Marlene Lundberg som Trollet Trall, Tomas Nielsen som John Trix och Björn Sköldmark ljud/ljus tekniker.

Varför gör man detta? Ja för att det helt enkelt är något nytt för mig och inget driver mig så hårt som nyfikenheten för det okända. Ur detta samarbete växer det nya idéer och en del tokerier som jag är helt övertygad om kommer bära frukt i form av nya föreställningar och karaktärer i framtiden.
Det är som en resa med nya intryck och upplevelser som man kan önska fler människor skulle våga att göra. Betyder inte att man måste ställa sig på scen men prova lyssna på andra och ta till dig vad dom säger, helt plötsligt kan aha upplevelserna bli många. Man behöver inte alltid vara överens, men alla behöver mer eller mindre träna på att lyssna, respektera och acceptera andra infallsvinklar än sina egna. Glöm inte att hela livet är en resa och vi gör den tillsammans med massor av människor runtom oss. Varför inte göra denna resa så trivsam och uppskattad av alla som vi bara kan?

Utöver detta så ligger vi ute med flera offerter till ett antal arrangemang både stora och små. Ett antal bokningar är också klara, John Trix kommer vara igång i princip varje helg hela sommaren. Detta är våran högsäsong så vi räknar med att några evenemang till kommer trilla in.

Annonsextra-1

Nu rullar det på

Följ oss på facebook

www.facebook.com/TomasTrolleri

0

Kommentera

5 × två =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.