Blogg

Mycket Events i sommar.

Posted by:

Igår satt jag nästa hela dagen i telefon för att få klart dom sista detaljerna kring sommarens händelser, när man jobbar som underhållare så är tiderna lite varierande varför det blir lite stökigt hemma.

Semester för frugans assistent och lite sjukdom i skaran ställer till det, men assistansbolaget vi har är fantastiska på att lösa saker, det sitter aldrig fast. Det känns skönt när man far hemifrån att hjälpen funkar, förövrigt det enda bolag som vi träffat på där VD kom och jobbade när det skulle ta några timmar innan en vikarie kunde komma.
För att lyckas tror jag att det är minst lika viktigt att familjelivet funkar på jämställda villkor som att man är duktig på det man gör, om man nu inte är singel förstås eller att man inte ser sin familj som delaktig i framgången (vilket jag tycker är en cynisk inställning).

Om jag i framtiden skulle bli rik på pengar så skulle jag ändå vara fattig om jag inte kunde dela dessa med dom jag älskar och håller av.
Nu blev det inte så mycket om trolleriet i sig men kanske något för en och annan “lyckad” karriärist att fundera på vad vet jag.

0

Kommentera

tre × 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.