Blogg

Midsommar

Posted by:

Ja så var det dagen efter en midsommar som jag kommer komma ihåg tills mina ögon sluts för gott. Startar på midsommardagens morgon med att lasta bilen med rekvisita, utescen och ljudanläggning för att sen styra kosan till Storforsen. Allt flyter på utan missöden scenen kommer på plats, ljud och rekvisita hamnar där dom ska. Efter att dans kring midsommarstången och ett besök av Nimbus så är det dags för mig.

Uppskattningsvis samlas närmare 200 st barn under hundra år framför scenen, alla är på ett strålande humör. När jag frågar om dom är beredda på trolleri så blåser jag nästan av scenen i den formidabla högtrycket publiken åstadkommer med sina talorgan. Allt går bara bra tills det kommer en kraftig vindstöt som skickar ner ett av mina bord från scenen, man kunde nästa tro att detta var planerat då publiken bara tjuter mer och själv vet jag inte hur jag fann orden när bordet hamnade på scen igen och fortsatte som om inget hänt.

Detta är första gången något liknande har hänt, men det är som ordspråket ” när man tror man varit med om allt då händer det något nytt”

Ha nu en riktigt trevlig fortsättning på midsommarhelgen för det ska jag ha.

0

Kommentera

1 × 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.