John Trix magiker

Så här jobbar Tomas Trolleri & Event AB.

Ni ordnar parkering, spelplats och eluttag sen fixar vi resten. Vi planerar tillsammans med er för att skapa det bästa för ert arrangemang.

Här är några förslag på upplägg. 

John Trix – Chock, Skratt & Förundran familjeshow

Hyra trollkarl John Trix ger er en tempofylld hysterisk show som passar alla barn under 100 år. Detta är 40 minuter för alla som gillar att chockas, skratta & förundras. Passar på familjeevents, marknader & mässor.


Gör en förfrågan

John Trix Chock, Skratt & Förundran Illusions show

John Trix med assistent ger er en illusionsshow där allt kan hända och händer. Små tricks blandat med stora illusioner som passar på både firmafesten, marknaden och krogen. Denna show sätts alltid upp och anpassas efter era önskemål och förutsättningar. Kan köras för den lilla publiken på 20 st till den med över 1000 st. Vi kan ordna allt kring denna föreställning scen, ljud & ljus. Inomhus eller utomhus hör av er idag för en offert till just erat evenemang.


Gör en förfrågan

Trollarna  Musik, Skoj och Illusion familjeshow

John Trix med sin Troll kollega Trollet Trall i en fartfylld föreställning med skratt, missförstånd & kamratskap. Både Trollet Trall och Trollkarlen John Trix har av misstag hamnat på samma event, vem skulle vara där, skulle någon vara där överhuvudtaget? Premiär på Ebeneser Luleå den 11/6 i samarbete med Vilda Kidz. Föreställningen har tagits fram samarbete mellan Studio Maddez, Tomas Trolleri & Event AB och Dynamik Kompaniet efter ett manus av Marlene Lundberg. Kan bokas till erat event efter den 11/6-2017.


Gör en förfrågan

John Trix – Chock, Skratt & Förundran vuxenshow

Boka Trollkarl John Trix för firmafesten, 50 års kalas eller event, lite fräckare lite mer skrämmande och väldigt magisk. Sammanfattas med chock, skratt & förundran under ca 40 minuter.


Gör en förfrågan

John Trix – Ballonger och Kalas

Boka magiker John Trix på barnkalas 30 minuter trolleri som sätter födelsedagsbarnet i centrum och sen gör vi ballongfigurer till alla på kalaset.


Gör en förfrågan

Hyra av scen

Som arrangör har man inte alltid en scen, men hos oss kan ni alltid hyra en scen med tak på 16 kvm 4X4 meter, med trappa eller/och ramp. Vi sätter upp och tar ner. Givetvis har vi specialpris på scenen om ni samtidigt bokar någon av våra artister. Scenen kan levereras med ljudanläggning.


Gör en förfrågan

 Gilla oss på facebook