Blogg

Event planering Barnensdag Boden

Posted by:

Idag började dagen med att planera för Barnensdag den 23 maj i Boden och nu är man också officiellt med i Barnensdags föreningen i Boden. Det känns riktigt bra att sitta ner med människor som planerar att göra något som helt riktar in sig på barnen våran framtid, och alla är välkomna. Vi är bara på planering än men tanken är att Tomas Trolleri kommer sponsra med scen, ljud och underhållning med John Trix och Pelle Kanin mingel. Kontakter med andra tänkta artister är på gång men inte klart så det får vi återkomma med.
Ansiktsmålning, fiskdamm och kanske ett litet lotteri vi får se vart det landar, ni får gärna komma med tips och givetvis välkomna att hjälpa till.

Har idag varit tvungen att lämna in min mobil på rep men har en ersättnings telefon av det större slaget en läsplatta, lovar dock att inte stå med denna jätte tingest vid mina öron utan nyttjar headset. Det känns dock lite skumt att dom inte kan lova att min telefon är tillbaka inom 3 veckor. Kanske man får hoppas på ett litet mirakel.

Följ oss även på facebook

0

Kommentera

16 − 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.