Blogg

På I19 Boden

Posted by:

I19 får besök av kungen.

Igår fick man bekräftelse på hur populärt det är med ballongfigurer.

När Sveriges Konung passerar barn och föräldrar som väntar på ballongfigurer, vill flera vuxna att gå efter kungen, men dras tillbaka av sina barn som minsann vill ha ballongfigurerna först. Tycker det är uppfriskande när vuxna låter barnen bestämma en dag som denna.

John Trix hade fullt upp och hade förmånen att tillsammans med VildaKidz leverera drygt 200 ballongfigurer denna dag.

Fortsätt att läsa →
0

Älskar Barnkalas

Posted by:

Barnkalas

Idag var John Trix iväg på barnkalas, ett gäng barn i sju års åldern är en kakafoni av energi och glädje. Jobbigt som tusan men samtidigt roligt som f…n.
Måste vara en av dom största utmaningarna man kan anta. En glad och öppen publik men också den mest kritiskt granskande som finns. Gör du någon miss så är dom skoningslösa.
Allt måste vara genomtänkt och repeterat samtidigt som din improvisationsförmåga testas hela tiden och allt måste ske med publiken på ...

Fortsätt att läsa →
0

Ny gammalt till scenen?

Posted by:

Gamla trick ger nystart.

För några veckor sen blev jag kontaktad av anhöriga till en avliden trollkarl med en förfrågan om att köpa hela rekvisita samlingen efter mer än 60 års trollande och trixande. Personligen hade jag en hel del med denna fantastiska människa att göra under mina första staplande år med trolleri som hobby. Vilket gjorde att jag kände mig både ödmjuk och privilegierad att få detta erbjudande och det var med stor spänning turnébussen styrde till given adress.

För få ...

Fortsätt att läsa →
0

Event Argentum 91

Posted by:

John Trix har upplevt detta förr

John Trix gjorde en liten tur till Arjeplog och återigen bekräftas det vi alltid vetat.
Den som säger att landsbygden är död och att kreativiteten är låg behöver träffa föreningsmänniskorna på Argentum 91 i Arjeplog.

Arjeplog har några tusen innevånare och av dom är ca 14% aktiva registrerade idrottsutövare i föreningen Argentum 91. När man har sin lilla fest då kommer det ca 200 matgäster varav ca hälften är barn och ungdomar. Tror nog att stadsbor ...

Fortsätt att läsa →
0

Erbjudande sommaren 2018

Posted by:

Husbil

I sommar kommer vi ha tillgång till en ombonad husbil som kommer fungera som ett rullande hem för John Trix. Detta gör att vi kommer kunna hålla nere kostnaderna för arrangörer på lite längre avstånd, inget boende kommer räknas in i offerterna utan endast milersättning. Nu är vi redo för våren/sommaren 2018.

 

Fortsätt att läsa →
0

Barnkalas

Posted by:

Varför älskar jag att vara på barnkalas?

Att trolla på barnkalas i någons vardagsrum i deras hem är något fint för en trollis. Eftersom man är en gäst med en personlig inbjudan. Samtidigt är förväntningarna höga och utmaningen att leva upp till dessa kräver en hel del. Barn har inte ännu blivit präglade som vi vuxna ofta är, ser barn något dom tycker verkar galet, så kommer du få veta det ca en microsekund efter att det hänt. Vuxna tenderar att ...

Fortsätt att läsa →
0

Kundnytta

Posted by:

Kundnytta

Kundnytta är inte att vi förändrar hela världen, men vi gör skillnad för den medarbetare som fått uppdraget att ordna firmafesten. Ett samtal så ordnar vi allt och eran medarbetare kan fortsätta göra det hen är bäst på, sälja, producera företagets tjänster. Detta tror vi är kundnytta som uppskattas och värdesätts av er som kund. Att göra personalen nöjd med en lyckad fest som man minns är alltid vårat mål till er som kund.

Kundnytta är vad vi gör för er.

Scen, Ljud ...

Fortsätt att läsa →
0

Helgens Event

Posted by:

Härliga Luleå

Lördagen började med uppträdande i Stadsparken Luleå, att stå inför flera hundra människor i alla åldrar som skrattar och applåderar är en helt fantastisk känsla och en boost för egot. När sen en äldre dam efter föreställningen kommer och säger att det är det bästa som hon sett. Då är risken att man spricker av stolthet man känner att något har man gjort rätt.

Härliga Råneå

Efter Luleå styrde vi kosan ...

Fortsätt att läsa →
0

Sommarens Event 2017

Posted by:

Tack för i sommar.
Då börjar hösten närma sig och jag tittar bak på sommaren 2017. Det mesta har varit fantastiska upplevelser och trevliga möten. Sommaren har enligt många varit kall och regnig vilket säkert stämmer. Konstaterar att endast ett uppträdande i sommar fick lite regnstänk som knappt fuktade gräset. Är det så att vädergudarna uppskattar trolleri eller så har jag haft en otrolig tur vad vet jag?
Publiken är fantastisk och det känns som att vi gör dessa framträdanden ...

Fortsätt att läsa →
0

Trollarna på Ebeneser

Posted by:

Nu är det väldigt officiellt Trollarna på Ebeneser har kommit upp, vi kommer även köra ett genrep så nu kastar vi oss ut över upplevelsens klippkant och landar förhoppningsvis i skratt, applåder samt allmän förundran, med stolthet att vi faktiskt fick detta i hamn.

trollarna1

Fortsätt att läsa →
0
Page 1 of 13 12345...»