Blogg

Allt händer och det är oftast nyttigt.

Posted by:

I helgen hade jag förmånen att besöka Vuollerims folketshus och trolla för 45 st barn under hundra år, själva uppträdandet vill jag beteckna som en stor succé med mycket skrik, skratt och en härlig publik.

Normalt när jag kommer till ett nytt gig så kör man riggning och allt efter invanda rutiner man vet vad man ska göra och det går utan att man behöver fundera så mycket, allt sitter i muskelminnet. Men ibland händer saker som kan få en att tappa koncentrationen för ett ögonblick eller för hela kvällen.

När jag lastat ur turnébussen det är 17 grader kallt, ska stänga rampen till bussen då slutar den funka och står kvar ca en och en halv meter ut från bakändan på bussen, nu visste jag att det skulle bli besvär när jag ska hem, detta kan få en att tappa lite fokus, men eftersom filosofin efter några år på vägarna har jag lärt mig att allt händer live och det jag inte kan påverka just i det ögonblicket det sker, skit idet.

Vet ni det funkar riggning, show blir precis som den ska vara inte en tanke på strulet med rampen som följde innan färden hem. När allt kommer omkring vad är lite kyla och en extra halvtimme i 17 minusgrader när man just kommit ut från en av årets varmaste publik upplevelse?

0

Kommentera

tolv + 7 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.