Blogg

Allt är inte trolleri

Posted by:

Allt handlar inte om trolleri och underhållning.
Jag sitter här och funderar hur viktiga vissa i ens omgivning är och har varit. Många har en stor betydelse i mitt liv och alla betyder enormt mycket.
Men nu sitter jag bredvid en av dessa för mig betydelsefulla människor, min far. Jag vet inte om han ibland varit riktigt klok, han har alltid stöttat alla tokiga idéer jag haft genom åren endel har kostat både pengar och tid men han har alltid funnits där. Nu sitter vi här och han befinner sig livets slutskede, tack för allt du gjort för mig och min familj. Du har bidragit till att jag är den jag är och du gör mig stolt tack.

0

Kommentera

19 − fem =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.